Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mostanában saját pörköléssel szórakozok, változó eredménnyel, legutóbb sikerült első reccsenésig pörkölve alulpörkölni egy amúgy jó kis indonéz kávét, így csak gyümölcsös, virágos, fahéjas ízei vannak, crema alig, a kifőtt zaccpogácsa kb. fahéj színű, vicces. Kicsit tovább kéne vinni az első reccsenésen túlra, hogy megjelenjenek a karamellesebb, pörköltebb ízek, talán majd legközelebb. Kicsit hangos a pörkölőm, inkább vizuálisan tudom nyomon követni a folyamatot, a második reccsenést, ropogást nem hallani...
Maradék kávéval eljátszottam múltkor a füstölésig a fokozatokat, meg azt is hogy csak beöntöm a gépbe a zöld kávét és megnézem mi lesz belőle a beállított idő végén, hát nem sok jó, fele égett, fele zöld, ezt rázogatni, babusgatni kell (Imex CR-100). Csak ugye a fűtőszál se szereti ha rázogatják, ütögetik. Hát csak lágyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Google Pixel topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest