- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #3104 üzenetére
Jah, fél kiló. A Casa Blancával kevertem amit kaptam ajándékba, az volt csak 250-es. Így mondjuk már nagyjából árában van ez az Aldis.
Háromnegyed álláson már nem darálja kicsire, nem ragad a gépbe, vizet felnyomtam maxra és én állítom le kézzel mikor elkezd kiszőkülni rögtön. Két adag, meleg vízzel felhígítom, kész a bögre kávé. Így azért sokkal jobb, mint a gépre bízni, össze-vissza darálja meg engedi a vizet rajta mint a hugyozás, mondjuk nem hibáztatom érte mert egy őskövület gép és akkor is alap volt.
Nem annyira rossz ez a narancs, én még nem nőttem fel ehhez a topikhoz.Pedig ittam már kávéházban kávét, tudom milyen a profi kávé, csak az elvárásaim nem magasak ilyen téren.
Amíg megvolt a Tassimo Joy abba is vaníliás, csokis meg ilyen ízesített kávés kapszulákat vettem, szóval én ehhez b*zi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- DJI Mini 3 RC Fly More Combo FMC drón szett
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest