Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
üzenetére
Én is a végére értem a három íznek. Leszögezném egy Philips automata gépből próbáltam ami nem hozza ki annyira az ízeket, sokat elfed az biztos. Egy normális presszó gép sokkal többet mutatna ahogy egy Brikka is. Nálam egyértelműen a Honduras SHG lett a győztes második a Brazil Santos és jó utcahosszal lemaradva a Columbia Supremo. Nem azt mondom,hogy ihatatlan a C. Supremo de számomra nem jól eső ízek vannak benne (túlpörkölt,égetett, kicsit gyümis, picit dohos, talán a sok a robusta benne ) ezeket én pont nem szeretem egy kávéban. Az árukhoz képest (ügye 3000/kg beszélünk) annyira nem rossz az első kettő a CS-t én nem ajánlom.
Viszont ha meg azt nézzük ,hogy hozzárak valaki 1-2 ezret kilós árhoz bőven talál ezeknél sokkal jobbat. Szerintem hagyom én is őket, keresek másfele.
más:
Látom a Jacobs is ráment a barista vonalra. Ezt kóstolta valaki? A sima zöldet nem szeretem de talán ez az új barista náluk is jobb mint ahogyan az omnia-nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás