Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
-
viktorhu
veterán
-
soldier2
őstag
válasz dugesz77 #3508 üzenetére
Gaggiával (Baby) próbáltam régebben, nagyon rosz lett
Ese pod Gaggiával podos géppel, és egy szimpla enyhén robusztás blendbőlNekem nem sikerült, igaz nem is több százezres
géppel próbáltam mint a tesztelő.[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
-
ServerWorks
aktív tag
válasz dugesz77 #3479 üzenetére
Auchanban mennyiért adják? Én Lidlben láttam, meg talán Sparban is (de ott csak a kisebb kiszerelést)
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
nagyúr
válasz dugesz77 #3435 üzenetére
Merem remélni, hogy a boylerből engedte fel csak a katyvaszt forró vízzel, amúgy zaccos-törökösen!
Még bele sem merek gondolni milyen lehetett! Kiráz a hídeg a gondolattól!
Vér Mikinek lehet még szerencséje génkezelt amcsi tehén tejjel.. Ez úton üzenem neki, hogy nyugodtan vándoroljon ki!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
őstag
válasz dugesz77 #3392 üzenetére
hmm.. mondjuk egy Graef CM 800 vállalhatónak tűnik..? és a DeLonghi mellé azt mondod elsőre ne is menjek rá a Brikkára, mert még ki lehet hozni valamit a gépből? olvasgatok, ha jól sejtem az enyém is nyomásfokozós, van értelme szórakozni vele?
"... and I hope you have a great day!"
-
nagyúr
válasz dugesz77 #1559 üzenetére
Sok mindenkiben előjön a nosztalgia. Nekem a nagyi otthon a Com-Pack Ominával, ami igen fincsi volt sok tejjel és cukorral... Tudjátok, az az Omnia, amit a kambodzsai és vietnámi kávékből pakoltak össze remekül..
A teás szekcióból a Grúz tea még létezik... De sajna háttérbe szorult és kicsi a termőterülete.Megyek és megiszom a gyógyteámat.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
#49155328
törölt tag
válasz dugesz77 #1433 üzenetére
Columbia Supremo-t ma bontottam, hát nem dobtam tőle hátast.
A Santos kifejezetten ízlett de ezt nem tudom hogyan jellemezni.
Snassz kávé.Mr.Csizmás no karbantartás!
A török kávét tudnám javasolni! : https://www.kavegourmet.hu/spg/640329,64629/Kavefozes-maskent-a-torok-kave
Bár itt sem utolsó az alapanyag.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz dugesz77 #1313 üzenetére
Rendeltem ilyen Tersonet tablettát.
Kotyogóst szeretnék vele tisztítani.Használatáról kérdeznék.
Felhasználásnak ilyet olvastam:
"Oldjon fel egy rozsdamentes edényben literenként két teáskanálnyi tisztítószert forró vízben. Védőkesztyűben helyezze a tisztítandó alkatrészeket (szűrők, szűrőtartók, kanalak, csészék, egyéb alkatrészek) az oldatba, különös figyelemmel az esetleges fröcskölés veszélyére és tartsa az oldatban kb. 20 percig. Ezután öblítse le az alkatrészeket bő vízzel."
A két teáskanálnyi az mennyi tablettának felel meg?
1 liter vízbe mennyi tabletta kell? -
nagyúr
válasz dugesz77 #1392 üzenetére
Francokat engedték el, csak kurva lustàk berendelni a kereskedők. A technika házon belül ott van azoknál akik gyártották. Miért is dobnák ki? Ez a gép egy fél suzuki swift helyet foglal el egy meglévő gyárban. Az input tök ugyanaz!
Presszók ma is kanalas gépet használnak, ha koffeinmentest kell kiszolgálni este pl. Kibontom, lefőzöm, felszolgálom. Pont![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
peestike
őstag
-
#85578752
törölt tag
-
őstag
-
grizlisandor
veterán
válasz dugesz77 #738 üzenetére
Tavaly vettem, és a gyárilag alátételezve tudja a presszó finomságú őrleményt. Persze, fórumon olvasgatva nincs két egyforma presszó állás a CM702 őrlőnél, még azonos alátételezés mellett se.
Tavasszal szétszedem takarítás céljából, biztos valami youtube videó mellett fogom csinálni.
-
kory24
őstag
válasz dugesz77 #572 üzenetére
Eddig azt olvastam, hogy forró vízzel kell feltenni
"Sokan hideg vizet öntenek a tartályba, mondván: úgyis felforr. Hegedűs László a Paksi Kávé baristája azonban elmondta, hogy a legjobb, ha forrásban lévő vizet öntünk a kotyogóba, mivel így gyorsabban megfő a kávé, ezzel kevesebb időt adunk annak, hogy leégjen, vagyis keserű legyen."
forrás: [link]
Akkor inkább hideg?