Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
válasz
nmate91 #14339 üzenetére
A gyártó is azt ajánlja, hogy 30 naponta szét kell szedni tisztítás céljából. (PRECAUTIONS: "2.Please disassemble and clean thoroughly on a regular basis, with intervals not exceeding 30 days.")
Egyébként nem túl bonyolult szétszedni, bár elsőre lehet, hogy egy kicsit nehezen fog menni. Az állítógyűrű állása nem változik, azt nem szeded le. (Egyébként egyszer azt is leszedtem, mert ki szerettem volna venni a csapágyakat és amikor visszatettem az állítógyűrű ugyanolyan állásban visszakapott a menetre.)
A legkönnyebben úgy lehet szétszedni, hogy a legnyitottabb állásra tekered az őrlőt, és alulról a tengely alá beteszed egy pillepalack kupakját, így viszonylag könnyen ki fog jönni a stift a felső csapágy tetejéről. Összeszereléshez is ezt a műveletet ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest