- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB #10852 üzenetére
Hát haver, kénytelen vagyok megint beléd szállni. Ezt a hangulatkeltést felejtsük már el kérlek. Most nyitottam ki a Nicaragua-t, lefotóztam (oké, ebben ezer dolog beleszól a telefon/kamera szoftverétől a megvilágításon át, kint vagy bent, a monitor kalibrációja de még talán a RIOS motor is konvertál majd rajta), de ha ez szerinted szén, akkor érdemes lenne egy darab szenet a kezedbe fogni és összehasonlítani ezzel a kávéval, de legalább egy neten ezerszámra fellelhető tetszőleges, pörkölési szinteket bemutató táblázattal összevetni. Ez durván egy city/full city környékére tehető pörkölési szint, messze a széntől.
Nézd, ez egy amatőr fórum, kezdők vagyunk, még ha ezer éve is kávézunk. Sokan keressük a megfizethető és emellett jó kávékat, te is ezt teszed, különben nem adtál volna esélyt neki. Nyilván az őrület különféle szintjein mozgunk a kávézást illetően, de sokunknak ez az ár- és minőség kategória nemhogy elégséges, de egyenesen kiváló. Ittam jobbat, te is ittál, de nekem ez a kávé remek és őszintén tudom ajánlani másoknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Tacx NEO 2T Smart, T2875 okosgörgő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest