- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Egyrészról egyetértek veled, másrészől nem: Szerintem már régen rossz, ha a az általános fegyelmet a sorkatonaságnak kellene belenevelnie az emberekbe. Egész egyszerűen az esetek döntő többségében ez az intézmény nem alkalmas arra, hogy huszonx évesen pótolja azt, amit 12-15 éves korig kellen a családban, iskolában, barátok közt megtanulnia mindenkinek. Ha nagyon erőltetik, akkor viszont az emeberk nem teljesen százas lekiállapotban fognak onnan előkerülni, még jobban fog növekedni az ''elkerülni a behívást'' mozgalom. Ne érts félre: én is el akrom kerülni, mert a karrierem kb 8 másodperc alatt omlana össze (és vszínű az életem is, mert a hiteleket nem tudnám miből fizetni, stb) amit nem engedhetek meg... de fizikális, vagy fegyelmi téren nem tudna újat nyújtani, pláne nem 6 hónap alatt. És szerintem egy modern államtól elvárható az, hogy fenntartson egy ésszerű mértékű és hatékony hivatásos sereget. Mint ahogy az is alap, hogy ha külső fenyegetés van akkor az emberek (civilek) mennek önként és dalolva.
Katasztrófahelyzetben is jobb, ha kiképzett profik segítenek, mintha csak ''azért csinálom mert mondják'' sorkatonákat állítanak be kukoricát címerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Formula-1
- Autós topik
- Asztalos klub
- iPhone topik
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest