Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Szavakban nem tudnám most leírni mit érzek.Megint sikerült belemásznom egy olyan kapcsolatba ami semmi féle képpen nem működhet mivel 6 órás útra van tőlem az illető.Ilyen gyönyörű lánnyal még nem találkoztam.Le tudnám vele élni az életemet is.Ez azt bizonyítja, hogy már vagy 5 napja nem gépeztem és ez nagy szó!!!Ha minden nap láthatnám sztem nem sűrűn gépeznék.Amúgy mostanába ami történt velem focin 5-1-ről felálltunk 5-5-re utobbi napokban buliztam ittam és mostanába szomorkodni fogok, hogy elment de nekem miért is lenne szerencsém.Lehet meg kéne kicsit javulnom és talán több szerencsém lenne vagy nemtudom mit tehetnék de ez most nagyon rossz!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest