Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18951) Qtya123


Qtya123
őstag

Nekem ezek a rohadt korlátos táblák lesznek a keresztem... :DDD
Régebben azt hittem, hogy a forgalmas utcáról tolass be mindenféle szűk helyekre lesz az. Na abból is kapom az áldást néha, de azt már megszoktam, megy is és nem is stresszel.

Na de ezek a táblák. Múltkor ugye megszívtam, mert a cím ahová mentem, az a cégnek a címe volt, de teherautó behajtási tilalom volt, mégis bementem és akkor derült ki, hogy a cím az tökéletes csak éppen a rámpa meg egy teljesen másik útvonalon megközelíthető helyen van. Gondoltam tanulok az esetből, mert akkor nem néztem előtte műholdképet, illetve utcaképet.

Szóval most meg adott egy cím, Marcali belvárosának közepén Sole-Mizo.
iGO Primoba beüt, azt mutatja, hogy simán be a 682-es úton, majd a lámpás kereszteződésnél egy jobbos és kész, korlátozás nincs. Így, mint ahogy itt feketével jelöltem: [kép]
Biztos nem lesz gond, van az útvonalon Lidl és Penny is, tuti járnak arra kamionok, na de én most már művelt meg elővigyázatos vagyok ám, nem hagyom magam megszívatni, nézzük meg az utcaképet tuti ami tuti. Elindultam befelé az utcaképen, idáig kattintgattam a google-ben: [kép] Mondom oké, látom a képen épp felújítás van 2021 augusztusi a kép), de nincs itt semmi extra, megyek majd szépen tovább egyenesen a körforgóban és kb 150-200 méter és ott jobbra és ennyi.

Na aztán kiderült, ha csak pár métert előrébb mentem volna azon a rohadt utcaképen, akkor már 2023 májusi dátummal ez a kép fogadott volna...: [kép]

Úgyhogy ezzel akkor szembesültem, mikor odaértem a szerelvénnyel. Na és itt jön az, hogy a félelem felülírja a tudatosságot. Azt kellett volna tennem, hogy a körforgóban visszafordulok, megállok valahol és higgadtan végignézem térképen, hogy hol tudok bemenni korlátozás nélkül. Vagy mehettem volna a körforgóban balra is, de azt meg nem mertem, mert mondom mivan, ha valami olyan útra tévedek, ahol beszorulok, nyilván nem néztem meg az összes környező utcát a térképen indulás előtt. Úgyhogy a besz@rt helyzetemben hülye döntést hoztam és végigmentem azon a néhány méter korlátos szakaszon. Legközelebb ha ilyen lesz, nem fogok így tenni, visszamegyek arra az útra, ahonnan jöttem, hiszen azt már ismerem, ott nem érhet meglepetés és félreállok. De most nem ez volt.

A végnél egyébként megnyugtattak, hogy semmi baj nem lesz belőle, sokan benézték már, nem büntettek senkit, sőt volt, hogy rendőr volt az utcában, az sem foglalkozott az ott bóklászó kamionnal. Azt is hozzátették, hogy voltak sofőrök, akik nem mentek át rajta, elkezdtek bolyongani, aztán a kórháznál meg elakadtak az ott parkoló autók miatt az utcában...

Amúgy finom cég ez is, még az Ifákra tervezve. A szokásos tolass be az utcáról, a forgalomban keresztbe b@szva a szerelvényt [kép] , de mondom az ilyen része a dolognak már nem stresszel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.