Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Most gondoltam egyet, és változtattam ezen a terven. Internet és AI segítségével csináltam egy ütemtervet magamnak a hátterem, céljaim, és a munkám mellett rászánható idő alapján, hogy milyen képzésekben vegyek részt, ami nekem jó lenne.
Erről mesélnéd kicsit részletesebben? Érdekesen hangzik.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
"Eredetileg az volt a terv, hogy körülbelül 1-2 éven belül eljutok technikai tudásban olyan szintre, amivel a biztos munkahelyem mellett valamilyen egyéb vállalkozásnak nekivágnék. (több ötletem is van, de egyik sem teljesen kiforrott)"
Ebből a legnagyobb probléma az az lehet, hogy nagyon sok munkahely nem tolerálja, hogy még dolgozz máshol az adott munkahelyen túl is és ezt általában a munkaszerződésben rögzítik is. Ha van ilyen tiltás és megszeged, akkor vállalni kell, hogy annak lehetnek következményei. Ha nem, akkor is érdemes tisztázni, hogy mit szólnának hozzá. Nagyon miminális tapasztalatom van ezzel, de amikor olyan munkatársam volt, aki mellette dolgozott saját vállalkozásban is, az az "elsődleges" munkahelyére nagyon erősen rányomta a bélyegét. Ha én lennék egy adott munkahelyen foglalkoztatási szempontból döntéshozó, csak nagyon extrém esetben engedélyezném alkalmazottaimnak a munkaviszony melletti extra munkát.
Ha mégis bírod csinálni a kettőt egyszerre és ebbe belemegy a munkahelyed is, akkor hajrá!
A legfontosabb meg, hogy kitaláld, hogy mégis mit csinálna az a vállalkozás. Anélkül azok a képzések nem biztos, hogy adnak valamit. Kivéve ha esetleg pont onnan jön majd valami ötlet, hogy mi legyen a vállalkozás célja. Mert ha az megvan, onnantól már a velejáró collateralt útközben úgyis megtanulod. De ha megtanulod ezeket előre és nem lesz semmilyen vállalkozásra sarkalló ötlet, akkor könnyen ablakon kidobott idővé válhat. Ilyen szempontból azt sem értem, hogy technikailag mi az a dolog, ami 1-2 éven belül megszerezhető, de ne lehetne éppen már a vállakozás működtetése közben összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2422H 24 col Full HD IPS LED használt monitor 2év garancia,ingyen garanciafutár MONITORCENTER.
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest