Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware
üzenetére
Most gondoltam egyet, és változtattam ezen a terven. Internet és AI segítségével csináltam egy ütemtervet magamnak a hátterem, céljaim, és a munkám mellett rászánható idő alapján, hogy milyen képzésekben vegyek részt, ami nekem jó lenne.
Erről mesélnéd kicsit részletesebben? Érdekesen hangzik.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
"Eredetileg az volt a terv, hogy körülbelül 1-2 éven belül eljutok technikai tudásban olyan szintre, amivel a biztos munkahelyem mellett valamilyen egyéb vállalkozásnak nekivágnék. (több ötletem is van, de egyik sem teljesen kiforrott)"
Ebből a legnagyobb probléma az az lehet, hogy nagyon sok munkahely nem tolerálja, hogy még dolgozz máshol az adott munkahelyen túl is és ezt általában a munkaszerződésben rögzítik is. Ha van ilyen tiltás és megszeged, akkor vállalni kell, hogy annak lehetnek következményei. Ha nem, akkor is érdemes tisztázni, hogy mit szólnának hozzá. Nagyon miminális tapasztalatom van ezzel, de amikor olyan munkatársam volt, aki mellette dolgozott saját vállalkozásban is, az az "elsődleges" munkahelyére nagyon erősen rányomta a bélyegét. Ha én lennék egy adott munkahelyen foglalkoztatási szempontból döntéshozó, csak nagyon extrém esetben engedélyezném alkalmazottaimnak a munkaviszony melletti extra munkát.
Ha mégis bírod csinálni a kettőt egyszerre és ebbe belemegy a munkahelyed is, akkor hajrá!
A legfontosabb meg, hogy kitaláld, hogy mégis mit csinálna az a vállalkozás. Anélkül azok a képzések nem biztos, hogy adnak valamit. Kivéve ha esetleg pont onnan jön majd valami ötlet, hogy mi legyen a vállalkozás célja. Mert ha az megvan, onnantól már a velejáró collateralt útközben úgyis megtanulod. De ha megtanulod ezeket előre és nem lesz semmilyen vállalkozásra sarkalló ötlet, akkor könnyen ablakon kidobott idővé válhat. Ilyen szempontból azt sem értem, hogy technikailag mi az a dolog, ami 1-2 éven belül megszerezhető, de ne lehetne éppen már a vállakozás működtetése közben összeszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest