Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gare
csendes tag
Hello mindenki!
Én okulásként szeretném elmesélni az én story-m.
Én lassan fél éve dolgozom egy könyvtárban mint informaikus.
Felsőfokú rendszerinformatikus végzettségem van szakmai és társalgási angol nyelvtudással.
Fő feladataim közé tartozik a külső könyvtárak gépeinek karbantartása, szervizelése (Bp-n ez 60 könyvtár amiben átlag 10 gép található).
Van olyan nap amikor Bp-n egyszerre 5 helyen is vannak gondok és persze mindíg Bp. két vagy három legtávolabbi részén.
Mást nem csinálok egész nap csak rohangálok egy kollégámmal (BKV-val mert nincs más), mint egy hülye és ráadásul el is kell viselni a magukat felsőbbrendűnek érző könyvtáros hölgyeket akik mindenbe csak beleszólnak és persze nekik soha nem jó semmi. Na mindegy nem panaszkoni akarok mivel örülnöm kell ennek a munkának is.
És szerintetek mindezért mit kapok nettóban?! 54 ropit vágnak hozzám amiből 20 ropit odaadok anyáméknak. Ja és arról nem beszélve hogy külső melósként még a bérletem sem fizetik (pedig állami cég)!!! Ja a havi 4 ropis kajajegyet lehagytam
Amúgy dolgoznak itt olyan emberek az informatikán havi nettó 110 ropiért akinek szerintem még egy érettségije sincs és egész nap nem csinál semmit.
Szóval én a maradék 34 ezremmel 22 évesen nem tudok egyről a kettőre jutni.
Ja azt elfelejtettem mondani hogy az informatikai osztályvezetőnek fingja sincs az informatikához mert 5 évvel ezelőtt még ő is egy sima könyvtáros volt.
Szóval ennyit a nagy cégvezetésről és a bérekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest