Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
1éve suli befejezése után 1-2hónap munkanélküliség után kínomban, már én is Mekin gondolkoztam (nem szeretem a tétlenséget), de aztán vissza jelentkeztek egy olyan helyről, ahonnan nem is gondoltam volna

(és lám most jóval a többszörösét keresem Mcnél
igaz vállalkozóként én is, de a napi 15e tisztán így is meg van, ez 1évembe került, előtte kevesebb volt)
Én meg jelentkeztem olyan munkákra is, hogy ma már bele se tudnék gondolni
Egy volt osztálytársam is havi 30e ér gürizte ki a belét, hál istennek már nem azt csinálj!
Nem is tudom, hogy lehetne megélni belőlle...
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest