Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Ez szerintem nagyon lesarkítva van nézve, hogy ül és vár. Oké, hazavisz 1 millát. Én is tudok olyan gépkezelőt, aki hazavisz ekörül, de mindig ott a DE!
Ahogy írták előttem is, ez minimálbéren fut. Másrészt lehet, hogy vannak a napban időszakok, amikor csak "ül", de nem ritka, hogy 13-14-... órákat ott töltenek az építkezésen. Ha épp nem is dolgozol, akkor is ott vagy. Sokszor otthon sincsenek, mert olyan helyen van az építkezés, hogy nem tud hazamenni, vagy értelme sincs, mert 4-5 óra múlva indulhatna vissza. Ott vannak egymás fingszagában meg horkolásában napokig a konténerekben.Ha meg jön egy betegség, vagy épp hónapokig pangás, akkor zéró közeli pénzt keres és máris éves szinten leosztva a havi 1 millát ilyen kiesésekre már nem olyan jó a képlet.
Ezekre a jól fizető, de látszatra a laikusok által kijelentett "semmit nem kell csinálni" (darus, kamionos, mozdonyvezető, stb...) munkákra mindig azt szoktam mondani, hogy akkor miért van ekkora hiány? Miért nem megy oda dolgozni az, aki úgy gondolja, hogy jó biznisz? Sok esetben nem maga a munka, hanem a munkakörülmények és a diszkomfort teszi nehézzé ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Autóhifi
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest