Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hdanesz
üzenetére
IT-s cégnél olyan embert vettek fel aki azt sem tudta mi az a LAN/WAN. Majdnem egy év volt mire betanítottuk.
Ilyenre láttam példát, de messze nem nepotizmus volt mögötte, simán csak a recruitment megfáradása. Sok-sok alkalmatlan jelölt után a fickóval már a tesztet sem töltették ki, csak jöjjön már valaki. Persze fél év után kibaszták, mert lusta is volt, meg igénytelen is.Csak arra akartam utalni, hogy gyakran valami kivételezésnek tűnhet, pedig simán csak a fenti ok van mögötte.
És igen, én is hallottam, hogy a T-nél legendás volt az egyik sales vezető, aki az összes jobb csajt megrakta az igazgatóságon. Még bírósági ügy is volt belőle. De a recruitment ott se célzott volt, csak amikor bekerült egy jó spiné, azt levarrta.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Nintendo Switch
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest