Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rohadt nehéz ügy ez, és nem könnyű nekünk sem, akik ezen a területen melózunk. Ugye mérnökként triviális. Ha bemondod, hogy senior java dev vagy, akkor azért az egy többé-kevébé zárt dolog. A BA/PM meg nagyon szerteágazó, és macerás. Egyrészt kell hozzá egy vastag IT tudás (sok hirdetésben mérnöki végzettséget is kérnek), másrészt sokszor kérik a domain tudást is. Most például egy rakás healthcare/pharma/medicine hirdetést láttam, ahol IT PM/BA-t kerestek. Hát de vazze, honnan rántsak elő ilyen tapasztalatot?

Amúgy ez egy csapda is, mert pár éve köztudott volt, hogy bankhoz nem lehet bekerülni banki tapasztalat nélkül. Nekem finance master diplomám van, de az se volt nekik elég. Ez amúgy ilyen classic bankos gőg, mintha az valami különleges környezet lenne! Lóf@szt, ugyanaz a szar van ott is, mint bárhol máshol.
És akkor jön az, hogy már az is BA, sőt, banki rendszerszervező, aki előtte a fiókban ült adminisztrátorként. Saját szememmel láttam nem 1 ilyet. IT tudása nyilván zéró.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest