Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz #41635072 #28318 üzenetére

szerintem egyszeruen csak ne tegyunk ugy, mintha BARHOVA valami ordas nagy kepesseg kene. akarhonnan vesznek fel es akarmi a hattered, ugyis mi lesz ? leultetnek shadowworkolni aztan betanitanak... en dolgoztam ugy 3 kulonbozo platformon, hogy mikor felvettek nemhogy nem tudtam boldogulni rajtuk, hanem ameg nem kezdtem konkretan azt sem tudtam, hogy ezek a kornyezetek egyaltalan leteznek. betanitottak azt kesz, nem kell ezt tulmisztifikalni. gyakorlatilag eselytelen az, hogy atulsz A cegbol B cegbe es ugyan azokkal a toolokkal ugyan azt csinalod. akkor meg nem tokmindegy ? legyen meg a stabil alap, aztan utana az hogy a megoldast nem HVR-nak hanem Fivetran-nek hivjak az mar tokmindegy, majd megtanulod 2 het alatt hogy mi a kulonbseg es a 3.hettol majd ugy dolgozol tovabb ahogy a Fivetran-hez kell. ez nem atomfizika, ugyan arra a problemara egy masik megoldas, azonos logika, mas szinu gombokkal a guin vagy mas parancsokkal a terminalba. ha tobb mint 3 agysejted van akkor hetek alatt felveszed a fonalat azt kesz. fejlesztokent sem az a lenyeg mikor felvesznek hogy PONT AZT meg tudod e csinalni amin ok dolgoznak, megkerdezik mit csinaltal eddig aztan ha van rola fogalmad akkor keszen vagyunk, amit elozo projektekbol tudsz azt tudod, ami meg ujdonsag lesz azt meg majd megtanulod, viszlat.

Új hozzászólás Aktív témák