Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénusz
újonc
A Topic-ot olvasva egy kicsit elszomorodtam. Sokkal rosszabb a helyzet mint vártam. Én BME gépészmérnöki végzettséggel, (a véletlen sodort ide szakértelem nélkül) programozóként, prémiumokkal havi netto 320 körül kapirgálok, és egyáltalán nem érzem túlfizettnek magam. A meló gyakorlatilag nehéz, több év tapasztallatal a hátam mögött, gyakorta kapok olyan feladatokat, aminek szinte nekiálátni is alig tudok, mivel akkora tapaszatalatanyagot, ill. gyakorlati program-
ismeretet, stb... igényel. Szerencsére ''több lábon állok'' mivel évekig algoritmikus programozással, bonyolultabb rendszerek hibajavításával, illetve 3d studióval is kellett foglalkoznom. Ezzel a fejlesztési melóval az USA-ban minimum havi 2 millát kapnék. Ok, tudom, ez a szorzó nálatok is meglenne. Mindenesetre azt látom,
hogy a helyzet itt Magyarfölfön igencsak szar. Hiába megyünk az unióba, gyakorlatilag ''Albániában vagyunk'' (bocs az Albánoktól, csak az anyagi helyzetükre gondolok). Iszonyat sok tehetséges ember bagóért dolgozik, vagy melót sem talál. Ami biztos, hogy szerencse kell, de tehetség is. A tehetség pedig gyakorta abban kell hogy megnyilvánuljon; hogy valaki elégedetlenné válik, és utánna megy, keressi a szerencsét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Jogász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest