Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénusz
újonc
A Topic-ot olvasva egy kicsit elszomorodtam. Sokkal rosszabb a helyzet mint vártam. Én BME gépészmérnöki végzettséggel, (a véletlen sodort ide szakértelem nélkül) programozóként, prémiumokkal havi netto 320 körül kapirgálok, és egyáltalán nem érzem túlfizettnek magam. A meló gyakorlatilag nehéz, több év tapasztallatal a hátam mögött, gyakorta kapok olyan feladatokat, aminek szinte nekiálátni is alig tudok, mivel akkora tapaszatalatanyagot, ill. gyakorlati program-
ismeretet, stb... igényel. Szerencsére ''több lábon állok'' mivel évekig algoritmikus programozással, bonyolultabb rendszerek hibajavításával, illetve 3d studióval is kellett foglalkoznom. Ezzel a fejlesztési melóval az USA-ban minimum havi 2 millát kapnék. Ok, tudom, ez a szorzó nálatok is meglenne. Mindenesetre azt látom,
hogy a helyzet itt Magyarfölfön igencsak szar. Hiába megyünk az unióba, gyakorlatilag ''Albániában vagyunk'' (bocs az Albánoktól, csak az anyagi helyzetükre gondolok). Iszonyat sok tehetséges ember bagóért dolgozik, vagy melót sem talál. Ami biztos, hogy szerencse kell, de tehetség is. A tehetség pedig gyakorta abban kell hogy megnyilvánuljon; hogy valaki elégedetlenné válik, és utánna megy, keressi a szerencsét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- iPhone 13 128GB gyári független megkímélt!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest