Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romeo619

senior tag

Sziasztok,

hál istennek a napokban úgy alakult, hogy végre megkaphatom azt az állást amiről igazából egész suli utáni időszakban álmodtam :) egy multi gyártó cégnél vagyok hivatalos jövő héten interjúra, ahol a cégnek a a frissen az országba bevezetett műszaki termékeinek kellene a termék menedzserének lenni országosan. Meglévő ügyfelek támogatás illetve újak felkutatása. Nem mellesleg a cég székhelye Németországban van, így sok utazással is járna. Ezzel sincs baj hiszen 16 évesen már anyanyelvit raktam le németből :)

Jelenleg is multinál dolgozom mint Inside Sale rep. és 530.000 a bruttóm. Teljes Németországot én csinálom természetesen a nyelv miatt. Az interjún természetesen szóba fog jönni a mennyi az annyi kérdés, és ugye jó paraszti ésszel ilyenkor azt mondanám, hogy biztos 100-150.000 plusz bruttóban. kb 2-3 hónapja egy 600.000as ajánlatra már nemet mondtam, mert nem akartam váltani. Na igen ám de ez a lehetőség/munka nem merül ki abban, hogy oda is 8-4 utánig járok be, hiszen itt így van. Itt utazni is kellene nem is keveset országszerte illetve ha kell akkor külföldre(ezt külön kiemelték amikor először megkerestek, hogy ez is belefér-e akár heti két heti alkalommal). Tehát biztos nem merülne ki a napi 8 órás illetve a heti 40 órás munkarendben amiben most is vagyok. Illetve a céges autó mellé céges telefon is jár ami ugye egyelő a készenléttel.

Ha én most bemondok 650-700.000 bruttót az biztosan nem lenne egyenlő azzal a többlet munkával amivel az új állás járna?!

Ott sem akarom azzal kezdeni hogy eddig irodán voltam soha nem voltam on-filed kolléga fogalmam sincs mennyit ér meg egy termék menedzseri állás, amivel utazás meg mindenféle plusz velejár...

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés