Aktív témák

• tusi74

őstag

válasz o0tomy0o #2094 üzenetére

Köszönöm a szurkolást, rámfér.

Egyébként tegnap arra vagyok a legbüszkébb, hogy azt mondta az oktató, egy zebra előtt, hogy induljunk, én meg láttam, hogy egy, a zebra előtt szabálytalanul álló autó mögül kilép egy gyalogos, és nem indultam el. Mondta is utólag, hogy ő az anyósülésből nem látta. És meg is dicsért! Hogy most ez az XP-nek szólt, vagy nekem, nem érdekel, lényeg, hogy jólesett.

Egyébként nem tudom olvastatok-e már róla, de Debrecenben kidolgoztak egy ún. smink&drive módszert, kimondottan nők tanítására. Ezen nem azt kell érteni, hogy sminkelünk az órán, de a pszichológusok rájöttek, hogy a női agy teljesen másképp működik, mint a férfi, ezért ezt a ''bonyolult'' tevékenységsort is másképp kell az agyukba beépíteni. (Nem röhögni fiúk! :DDD)

Pl. Nagyon sok nő keveri a jobb és bal kezét, ha gyorsan kell rávágni. (Én is néha). Ez állítólag valami agyféltekékkel kapcsolatos dolog miatt van. Ilyenkor ha leordítják a delikvens fejét, még idegesebb lesz. Ezért inkább megkínálják ilyenkor egy darabka csokival, hogy megnyugodjon. Meg egy csomó minden más. Főleg a nők önbizalmát növelik. És eszméletlen jó %-ban mennek át, a forgalmi vizsgán. Budapesten is van ilyen iskola, ami ezt a módszer alkalmazza, sajnos én nem oda járok, de bánom.

Én nem tudom mi van velem, teljesen átprogramozódtam a koránkelésre, én 5 óra 20-kor szombaton hozzászúlást írok, úristen. :Y. Pedig ma is 1/2 10-re megyek.

Aktív témák