- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
tusi74
őstag
válasz
o0tomy0o #2094 üzenetére
Köszönöm a szurkolást, rámfér.
Egyébként tegnap arra vagyok a legbüszkébb, hogy azt mondta az oktató, egy zebra előtt, hogy induljunk, én meg láttam, hogy egy, a zebra előtt szabálytalanul álló autó mögül kilép egy gyalogos, és nem indultam el. Mondta is utólag, hogy ő az anyósülésből nem látta. És meg is dicsért! Hogy most ez az XP-nek szólt, vagy nekem, nem érdekel, lényeg, hogy jólesett.
Egyébként nem tudom olvastatok-e már róla, de Debrecenben kidolgoztak egy ún. smink&drive módszert, kimondottan nők tanítására. Ezen nem azt kell érteni, hogy sminkelünk az órán, de a pszichológusok rájöttek, hogy a női agy teljesen másképp működik, mint a férfi, ezért ezt a ''bonyolult'' tevékenységsort is másképp kell az agyukba beépíteni. (Nem röhögni fiúk!)
Pl. Nagyon sok nő keveri a jobb és bal kezét, ha gyorsan kell rávágni. (Én is néha). Ez állítólag valami agyféltekékkel kapcsolatos dolog miatt van. Ilyenkor ha leordítják a delikvens fejét, még idegesebb lesz. Ezért inkább megkínálják ilyenkor egy darabka csokival, hogy megnyugodjon. Meg egy csomó minden más. Főleg a nők önbizalmát növelik. És eszméletlen jó %-ban mennek át, a forgalmi vizsgán. Budapesten is van ilyen iskola, ami ezt a módszer alkalmazza, sajnos én nem oda járok, de bánom.
Én nem tudom mi van velem, teljesen átprogramozódtam a koránkelésre, én 5 óra 20-kor szombaton hozzászúlást írok, úristen.. Pedig ma is 1/2 10-re megyek.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest