Új hozzászólás Aktív témák

• harry

veterán

válasz Diego! #11741 üzenetére

Sok mindent nem tudsz, ilyenkor már kár agyalni a dolgokon szerintem. Nekem mindig azt mondta az oktatóm, hogy ez egy bemutató lesz a vb-nak, ahol bemutatod, hogy ismered a szabályokat, nyugodtan, figyelmesen tudsz közlekedni. Senki sem szereti, ha egy kezdő kapkod, elnagyolt döntéseket hoz. Sietni nem kell, az óra nekünk dolgozik, ha kifogsz egy pirosat, az csak jó, ha elsőbbségadás kell, nyugodtan meg lehet állni, körülnézni, nem csak lassítva kirohanni.
    Aztán majd kiderül. Az úton / kocsiban lévő idiótákkal sok mindent úgysem tudsz kezdeni.
    Boríték dolgot biztos nem úgy intézném, hogy egyszer csak előkapom, hogy oldjuk ezt meg... ha már így, akkor legalább az oktatóval kell beszélni, az úgyis biztos ismeri a vizsgáztatót, aztán megmondja, hogy érdemes-e egyáltalán próbálkozni (vagy akár "kell-e").
    Szóval szerintem szépen nyugodtan józan ésszel, aztán majd alakul... első bukás nem nagy dolog, de még a második sem, ha esetleg mégsem jönne össze, no de csak jól megy majd minden.

Új hozzászólás Aktív témák