- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nos, nem akartam/akarok a vitátokba beszállni, vagy észt osztani, de azért fűznék hozzá ezt-azt.
Az eladó azért annyira nem töri magát. Az igénylést is igencsak halogatta visszaigazolni. Sajnos volt tapasztalatom ilyen eladóval. Én úgy gondolom, ha hirdetek valamit azért legyen már időm egy nap legalább egyszer azért üzeneteket olvasni, válaszolni.... normális hangnemben. Ha valaki esetleg előre fizet (bár ezt már nem várom el a mai világban) akkor kutya kötelességemnek érzem, hogy mihamarabb feladjam a cuccot, illetve erről a vevőt tájékoztassam. Vevőként meg alaposan átgondolni, hogy kell-e, jó-e amit vennék. Ha meg már úton van és közben jön jobb ajánlat, akkor is átveszem...mert becsület is van a világon. Arról nem is beszélve, hogy sz@rt nem hirdetek... nem sózok rá senkire.
Bár lehet csak én vagyok ilyen régimódi...
Szóval ha még nem adta fel akkor semmilyen kár nem fogja érni. Írd meg neki, hogy sokáig sz@rakodott, nem tudsz várni karácsonyig...már ne is törje magát, ne adja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest