Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nos, nem akartam/akarok a vitátokba beszállni, vagy észt osztani, de azért fűznék hozzá ezt-azt.
Az eladó azért annyira nem töri magát. Az igénylést is igencsak halogatta visszaigazolni. Sajnos volt tapasztalatom ilyen eladóval. Én úgy gondolom, ha hirdetek valamit azért legyen már időm egy nap legalább egyszer azért üzeneteket olvasni, válaszolni.... normális hangnemben. Ha valaki esetleg előre fizet (bár ezt már nem várom el a mai világban) akkor kutya kötelességemnek érzem, hogy mihamarabb feladjam a cuccot, illetve erről a vevőt tájékoztassam. Vevőként meg alaposan átgondolni, hogy kell-e, jó-e amit vennék. Ha meg már úton van és közben jön jobb ajánlat, akkor is átveszem...mert becsület is van a világon. Arról nem is beszélve, hogy sz@rt nem hirdetek... nem sózok rá senkire.
Bár lehet csak én vagyok ilyen régimódi...
Szóval ha még nem adta fel akkor semmilyen kár nem fogja érni. Írd meg neki, hogy sokáig sz@rakodott, nem tudsz várni karácsonyig...már ne is törje magát, ne adja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- Külpolitika
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest