Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• classic B

senior tag

válasz Pityu. #970 üzenetére

Röviden: üzenetben vettem fel a kapcsolatot a hirdetővel. Elkérte a számom, felhívott, megbeszéltük és sajnos belementem az előreutalásba, mivel totál normálisnak tűnt a telefonban. Elküldte a számlaszámot sms-ben. Másnap már gyanús volt, hogy semmi fejlemény nincs az ügyben, mert értesítő se jött, hogy csomagot adtak fel (Foxpost), aztán jobban utánanéztem a dolgoknak. Egyéb gyanús jelek is voltak már ekkor. Próbáltam felhívni, írni neki, de semmi válasz, elérhetetlen lett. Elmentem rendőrségre, megtettem a feljelentést, de ez már bukta lesz.
    Soha nem vásároltam Jófogásról, tudtam, hogy gáz oldal, de sajnos a vásárlás idején semmi időm nem volt akkor nyomozgatni előre a munka miatt, úgyhogy gyorsan túl akartam lenni rajta. Rendőrség után még írtam a Jófogásnak is, hátha sikerül intézni valami visszatérítést, de ebben sem hiszek. Úgyhogy sajnos mindenkivel előfordul, hogy hibázik, figyelmetlen, nem elég alapos. Elég csak egy rossz pillanat, egy zsúfoltabb vagy fárasztóbb nap és meg is van a baj.

Új hozzászólás Aktív témák