Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostanában szinte minden újonnan feladott hirdetésem után hamar jön a sablon átverős üzenet, hogy megvásárolták a termékem és kattintsak a linkre (mintha a marketplacen lennék). Ami újdonságot felfedeztem, hogy ha mobilon hosszan rányomok az üzenetre, megjelenik egy üzenet jelentése gomb. Asztalin egyértelműbb, ott van három vízszintes pont. Ez újdonság nekem, eddig ilyennel még nem találkoztam, mostanában jelenhetett meg. Egyébként a hirdetés felrakása után fél órával már több száz megtekintést számol a rendszer, nagyüzemben pörgethetik botokkal a csalók a jófogást. Viszont már két fajta üzenet típus is van, eddig mindig csak a második képen lévőt kaptam, de megjelent egy új is:

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest