Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére

Újabb érdekes adalék a jófogásos átvágásokhoz.
- "- Jelentés, tiltás, törlés."
Semmi hatása!Ugyan úgy tud írni a külföldi magyarul a JF-os üzenetküldőn.
Arra tippeltem, talán újra regizett... de az üzenet menüje szerint már némítva van ez a felhasználó... akkor meg hogyan tud zaklatni?
-
andrisbandi
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére

Elvileg van logika benne, valószínűleg messziről úgysem jönnének el érte, akkor meg minek...
Arra tippelek annyira sok a hirdetés, h így szelektálnak.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak... ár alatt lehetséges esetleg eladni valamit.
A Fox bekapcsolásának értelme, h akkor országos lesz a hirdetés.
- Sok lomot hirdettem mostanában (új, vagy újszerű mindenfélét fiókürítésként)
félárban sem volt érdeklődő, nagy a pusztulat. Alá kellett menni durván...
x
x
Más;
a jófogásos lehúzós témakörhöz;
- új próbálkozás!A hirdetés felrakása után jönnek a becsapós (ártalmas linkek, szövegnek álcázva) üzenetek a jófogásos felületen.
- Jelentés, tiltás, törlés.
(Eddig ez elég volt.)- Most személyesen ír egy random rohadék, egy másik hirdetéshez; miszerint ott már nem működik az üzenet küldés (képernyő képeket rak be).
Találkozzunk, drágábban is megvenné!Megadom a telszámom.
0620-ról angolul hív fel.... elhajtom, szám blokkolása.
- Újra ír (magyarul a JF-on), h bocs de csak angolul tud, Viber-ezzünk... a jó k. anyját :-) itt is tiltom, nem vállalok ilyesmit.Tényleg oda jutunk, h nem lehet megadni privát;
email címet,
vagy telószámot
semmilyen hirdetéshez! (Alapból nem látszik, de eddig megadtam utólag ha elkérték.)
- Kell eldobhatós, időközönként cserélni, ha sokan rákaptak. -
andrisbandi
őstag
válasz
Wanderlust
üzenetére
A foxpostos fórumon jártunk így mostanában.
Nekem 1 nap múlva jött feladási kód.
Közben írtam a Foxnak, két nap múlva válaszoltak, h ez a JF hibája, náluk lehet reklamálni.
- Pár éve ugyan ez volt, akkor a JF-nak írtam (ott is megjött közben) ők meg a FOX-ra fogták...Most vagy az van, h a pl vevő nem jól tölti ki a leütés elött az igényét, és a folyamat közben újra be kell kérni tőle valamilyen adatot, vagy nem is gép generálja a feladási kódot, hanem okézni kell egy személynek. Egyik verzió sem tűnik profinak.
-
andrisbandi
őstag
Mocsok időutazó botok, már a múltból utánunk nyúlhatnak!

-
andrisbandi
őstag
válasz
johnywalker
üzenetére
Legrosszabb esetben igaza van a Jf-nak.
Vírusirtó topic
összefoglaló/10 pontNem paráztatásból, csak h érdemes résen lenni.
-
andrisbandi
őstag
Foxolás utánvétesen;
- Jf-on össz 1700 Ft,
- máshol; Xméretű ár+ utánvét kts; pl 1900 Ft.
>Van aki így oldja meg, előre kéri elutalni, csak akkor indítja el....
Itt is sok lett a csaló! prohardver
- A nagy ötletük; megbízható profillal előre kérnek nagy pénzeket, semmit nem küldenek. Elérhetőek maradnak, válaszban intelligensen kimagyarázzák magukat.A rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzésre egy pici részt visszautalnak.
(Tájékoztatásként behazudják; rossz hírüket kelteni törvénytelen, és kárpótlást vonhat maga után.)
- Ezzel is húzzák az időt, stb. De elég számú feljelentéssel végül buknak. A pénzük után futóknak nem tudom ez mekkora segítség. -
andrisbandi
őstag
megrendeli aztán nem veszi át senki? Utaztatják...fizetni meg ki fog
- Volt már ilyenem sajnos!
Foxposttal tud megkárosítani így egy troll, vagy egy teljesen fogalmatlan, aki nem rendelt még automatához.
Oda-vissza csengetni kell az automáztatást 1700+1500 volt talán a díja.Legegyszerűbb ha kikerülöd a Foxpostot. A drágább futáros, háztól háziggal. Úgy értettem azt nem kell megelőlegezni a vevő helyett, és ingyenes a feladónak a visszahozatal is.
Olcsó holminál muszáj foxolni.
- Óvatosságból, leütés után kapcsolatba kell lépni a vevővel, és rákérdezni!Pl; ha a hirdetésben engedélyezve van a szállítás jön az email, h lecsaptak rá.
"Új Foxpost megrendelésed érkezett a Jófogáson!
Valaki szeretné megrendelni ..xy címmel Foxpost szolgáltatással meghirdetett termékedet. Ne feledd, hogy a csomag feladásakor a teljes szolgáltatási díjat ki kell majd fizetned bankkártyával az automatánál. A szolgáltatási díj (szállítási díj + utánvétkezelési költség) bruttó 1699 Ft"
/Jóváhagyom az eladást/-gomb az emaiben.Sikeres Foxpost visszaigazolás! - jön az újabb levél.
- Ebben a lényeg; a vevő elérhetőségei!
Az email címére írok egy új levelet
(a továbbküldés NEM okés, az a spamba szokott a vevőnél landolni, nem látja)Pl; Megerősítés kérése
Kedves X,
köszönöm a rendelést!
- Akkor tudom postázni, ha ismered a foxpostos átvétet!
Bankkártyával kell fizetni a fox automatánál.
- Megoldod?
Szép napot kívánok Yról!
Üdv,
Z- Ez a módszer eddig bevált!
Aki nem válaszol annak nem küldöm. Érteni szokták miért kérdez rá a feladó, hiszen pénzébe kerül elindítani. -
andrisbandi
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Lehet ugyan az az ürge, mert tényleg idegesítő néha a stílusa. Autós podcast-ben szakértett. E autó töltőknél jött elő a QR kódos csalás. Úgy mesélték tipikus amikor egy publikus helyen felül ragacsolnak egy ártatlan kódot, a saját fertőzőjükkel.
Nincs rá "igazi" megoldás. Fizetős oszlopoknál tilos használni a qr-t. Helyette előre gondolkozva telós appban be kell regizni/előfizetni a villanyos töltésre.Maga a dolog létező utána olvasva.
https://www.androidpolice.com/qr-code-hacking-how-to-avoid/
Don't use QR codes on unexpected packageshttps://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/digitalis-biztonsag/az-adathalasz-csalasok-legjellemzobb-tipusai/qr-kodos-csalas
-
andrisbandi
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Nem értek hozzá, ez a IT-s szaki úgy magyarázta, a telón kétfajta beállítás van, az egyikkel azonnal letölt a beolvasásra, a másikkal rákérdez, h tényleg letöltsön e.
- Igazából midegy egy mezei felhasználónak. Ha kíváncsi, gondolom úgyis rákattint a fertőző linkre, amiben valami csalogató/ismerős/stb szó szerepel.A nagy baj így megtörtént "észrevétlenül". A telón semmi nem látszik a károkozásból, minden a háttérben, grafikus felület nélkül zajlik.
-
andrisbandi
őstag
Új átb4sz4s!
- Telóra küldött kattintható link.A lényege; nem látható a megfertőződés, kattintás után a háttérben ellopnak mindent a telóról.
Itt hallottam róla;
A trükköző AI-tól a szaudi LINE-ig | A Sámán Mondja
podcastElég húzós a probléma, az amcsiknál már nagyban megy.
QR Code-ot küldenek futárral, pl egy pici dobozban, akár valami repi ajándéknak álcázva.
- Játék/nyeremény/stb okán olvasd be a telóddal... és ennyi, övék a teló.---
A Jófogással kapcsolatban azért említem, mert gyanús SMS-es érdeklődő jött tegnap.
- A Jf-on láttam, megvan még a noti?
Igen, vihető.
- Küldenél adatokat róla?
Tételes lista van a hírdetésben, hwinfo-kép mellékelve. Vagy milyen más infó érdekel?
(Itt már gyanús volt, h debil, vagy alkura puhít.)
- És elkezdte ugyan azokat kérdezni ami a hírdetésben szerepel; milyen vinyó, W11 stb.Nálam ez már átlépett egy határt. Gondoltam be akar csapni és a jófogásos belső üzenetkűldőhöz hasonlóan majd ad egy linket ami fertőz, vagy kitudja mi az agybaja. Inkább letiltottam a telószámát.
+36309416658 -
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben
- Ahogy írtad, tényleg így van. Email értesítés nem jön.
Kicsit félreértettem bocsi! -
andrisbandi
őstag

A botok nálam is elkezdek felpörögni.
1 óra alatt 300 megtekintés, egy éjszaka alatt majd 4e!
- Viszont a bot-os üzenetek megszűntek, pár napja szerencsére nem kapok. -
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
böngésző kukik törlése
- Még ez jut eszembe, amit ki lehetne próbálni.Vagy ilyesmi reszetnek talán ez is beválna;
- ebből a böngészőből kijelentkezni a jófogáson
- és egy másikban meg be -
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop
üzenetére
Beállítások\Hírlevél és értesítések beállítása
"Értesítésre feliratkozás"Szerintem mostanában állították alapértelmezetten lekapcsoltra. Mert már csak reklámokat fogadva él a funkció.
Régebben ez csak telós appnál volt így. -
andrisbandi
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Üzenet jelentése"
- Lehet ér valamit, mert ugyan attól soha nem kaptam újra üzit!
Más nevű bottól viszont igen.Azt is jelentem.
Meg a némításokat is használom."Felhasználó némítása"
"Beszélgetés némítása"- Ezzel a módszerrel a hirdetés felrakásakor jön 1-2 bot, utána nem. Csak rendes vevők.
-
andrisbandi
őstag
Név: Miskolc Pláza
elakatos328@gmail.com
+3670269789- Vigyázz, ennek utánvéttel semmit!
Ezekkel az adatokkal jött a szokásos jófogásos email, h megvennék utánvéttel a féláras, garis, bontatlan mixert.
- Pénzért postáztam, nem vette át. Email-en, telón nem lehetett elérni; hogy rászóljak.
~ 3.200 Ft-ot buktam a vissza szállítással együtt.Amit tanultam;
- Hamis, gyanús nevűnek,
kisebbséginek nem engedélyezem a vásárlást foxposttal.
Amikor jön a jófogásos emailben ajánlat; egyszerűen nem reagálok rá.Nem volt még szerencsém hasonló trollkodáshoz. Jól átgondolt projekt; egy olcsó (12e helyett 6e) kütyü lehetőségét veszi el valakitől. Mivel eleve buktával árultam, inkább itthagyom az albiban bontatlanul a következő lakónak.
-
andrisbandi
őstag
jófogás app androidon
- üzenget, reklámozza magát az értesítési sávbanVan erre valami megoldás/beállítás?
Tiltani szeretném, h ne idegesítsen fölöslegesen... csak akkor kapjak üzit, pl ha egy vevő keres.Nem találtam ilyet, úgyhogy töröltem az appot.
Majd használom mobilon is böngészőből legfeljebb... -
andrisbandi
őstag
-
andrisbandi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest