- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
hzsolee #1003 üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Politika
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest