- Asszociációs játék. :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz hzsolee #1003 üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Robogó, kismotor
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kuponkunyeráló
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...