Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz hzsolee #1003 üzenetére

Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.

#joci86
    Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.

#fery02

Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja :) én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen :D

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák