Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
bhonti #20234 üzenetére
Nem is a pusztán "idegesítő" személyekre gondoltam, vagy akik csak az időt húzzák, hanem aki konkrétan játszadozik az üzlet során, diktálni akarja mi-hogy történjen. S végső soron akár helyszín-időpont is lesz a dologból, de akkor is...
Bár lehet ez az üzlet az üzletben jelenség, amit meg nekem/ünk kell sajnos betudni és keményebben kezelni, ha olyan a helyzet.
Persze nem tudom, van-e e téren afféle Kódex itt az oldalon, hogy érdemes üzletelni. Nem csalókról van szó persze, messze nem, hanem hogy hogy lehetne az üzletelést simábbá, kellemesebbé tenni. Úgy talán effektívebb is volna az üzletkötési folyamat, maga is, akár oldal szintjén. Ha erre nem kéne figyelni, hogy ne az legyen a cél egy üzletkor hogy csak "neked" (eladó-vevő) legyen jó (eszmei vonalon), hanem mindenkinek, lehetőleg egyformán.
Aktív témák
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest