- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3420 üzenetére
"Mondhatnám erre lett kitalálva.. De ezzel messzire jutnánk!"
Azért EREDETILEG az ARPANET nem "erre lett kitalálva", de aztán persze lett belőle lakossági felhasználás, majd kőkemény kommercializálódás, "ahogy illik".============
(#3432) megalover :
azért, mert az ilyen "téves klikkeléssel, hopsz, véletlen felnyílt egy oldal"-típusú nyereségszerzés gusztustalan, ehhez nincs mit hozzátenni. -
martonx
veterán
válasz
megalover #3429 üzenetére
A traffic exchange két dologra való:
1. kis látogatottságú oldalak felfuttatására (érzésem szerint erre találhatták ki anno jótét lelkek)
2. ügyfelek finoman palira vételére, átkattintásos módszerekkel, és ebből némi szerény bevétel szerzésreJellemzően mostanra a 2-esre használják inkább. Pusztán csak kíváncsiságból, betennéd az oldalad címét ide a topikba? Hagy nézzük már meg, hogy mi ez az önmagában is tök jó oldal, amin egy youtube videó megtekintése sokat lendítene?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3429 üzenetére
Igazából melyik részét nem érted annak, amit írt?
Nem nagyon hoztál fel ellenérvet, hogy miért is jó az, amit csinálsz.
Szerk.: pontosabban amit csinálni akarnál, amit a YouTube szándékosan bonyolított el, ilyen visszaélések (mesterséges látogatottságnövelés) elkerülése érdekében. -
martonx
veterán
válasz
megalover #3420 üzenetére
Szvsz a traffic exchange alapból gusztustalan dolog, de ettől még nem törvénytelen.
Ebben az a rossz, ahogy te a traffic exchange-t kamatoztatni akarod.
A szerzett kattintásokért fizet maga a traffic exchange szolgáltató valamicske pénzecskét.
A te trükköd annyiból lenne törvénytelen, hogy kvázi bothálózatként kötnéd be a traffic exchange-es usereket a kattintásonként jóval többet fizető youtube alá. Ráadásul úgy, hogy a youtube nincs is benne az adott traffic exchange programban.
És ez bizony törvénytelen. Az ötlet egyébként tök jó, mint minden csalás alap ötlete - ötletes tagadhatatlan. Fél legális módszerekkel, nulla programozással, kiépült infrastruktúrák felhasználásval, youtube kattintó bothálózat készítése, és még mondhatni igazi - igaz szvsz palira vett - userek is vannak mögötte. Zseniális.
Ahelyett, hogy megelégedsz az X darab kattintásért Y dollár készpénzzel, kitaláltad, hogy szerezhetnél X kattintással 3Y készpénzt.És igen az egész internet a pénzről szól. Ezért kell olyan oldalt létrehozni, amire traffic exchange nélkül maguktól is belépnek a userek, és nem köpködve hagynak ott. Olyan oldalt kell csinálni, ahol elégedetten hagynak ott sok pénzt, vásárolnak havi sok pénzért az ügyfelek. Egyébként pedig ha ilyen módszerekkel akarsz pénzt szerezni valós teljesítmény nélkül, akkor a kolléga felsorolt pár alternatív, szintén illegális módszert.
-
sztanozs
veterán
válasz
megalover #3422 üzenetére
Ha a video megnézése indikálja a vásárlást, akkor mit számít a nézettség
A potenciális vásárlón a nyereség nagyságrendekkel nagyobb (-nak kell lennie), mint amennyit a video hozhatna az összes felhasználóra - persze ha van tényleges vásárlás az oldalon.Ha mindenképp szívatni akarod az embereid, akkor:
- tegyél ki egy videót overlay div-be, úgy hogy az oldalad elszürkíted mögötte
- írd ki a videó alá, hogy a továbblépéshez el kell indítani a videót
- ha elindította (szkripttel ellenőrizhető), akkor visszaadod a felhasználónak az oldalt és tud nézelődni -
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
válasz
megalover #3417 üzenetére
Viszont a forgalomcserélést te pénztermelésre használnád - magyarán a felhasználók
1) át vannak irányítva olyan oldara, ahova nem akarnak menni
2) automatikusan videót akarsz lejátszani nekik, amit nem is akarnak látni
3) még keresni is akarsz rajta (vagy az ismerőseid, vagy az üzlettársaid) -
Jim-Y
veterán
válasz
megalover #3409 üzenetére
megj:
Szerintem amúgy is elég idegesítő, ha felnézek egy oldalra, és ott rögtön elindul egy videó, mi van ha órán vagyok, vagy munkában és nincs lehalkítva a noti, mert ha egy honlapot megnyitok, akkor arra számítok, hogy annak nem lesz hangja.. A bannerek, amik flashben készülnek más tészta, azt le tudom tiltani, szűrni tudok rá.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3395 üzenetére
Na, itt a válasz:
YouTube Says Autoplays Don’t Count
http://gigaom.com/2008/07/23/youtube-says-autoplays-dont-count/pont ahogy gondoltam, azért nem számolódik, mert nem felhasználói kezdeményezésre történik a lejátszás:
"YouTube has revealed that the company purposefully does not count video autoplays.“Autoplaybacks are not counted toward the visible ‘views’ numbers displayed on the YouTube site because autoplaybacks are not viewer initiated,” a YouTube spokesperson said via email, adding that viewcounts should be a reflection of the interests and intents of video viewers."
Pontosan azért, mert bizonyos felhasználók hivatalos partnernek számítanak, akik tudtommal nézettség után kapnak valamennyi lóvét is, de ilyen autoplay-megoldásokkal ez könnyen kijátszható, ráadásul idegesítő is lehet a felhasználónak.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3387 üzenetére
De pont azt mondom, hogy annál a videónál amikor a YouTube-on közvetlenül frissítgettem, akkor sem változott a látogatottság száma, hogy miért, azt nem tudom - én a cookie-kban való tárolásra tippeltem eddig, de a Te videód ellentmond ennek.
Nem írtad le, melyik résznél akadtál el. Az oldalon részletes segítség van hozzá, hogy kell beüzemelni.
Itt van további segítség.Vegyük azt, hogy van egy ilyen dived, amibe belekerül majd a videó:
<div id="youtube-player-container"> </div>
az oldalad head-részében include-olod a jQuery-t ÉS a TubePlayert:
<script type="text/javascript" src="{your_path_to}/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{your_path_to}/jQuery.tubeplayer.min.js"></script>nyilván a {your_path_to} részt ki kell cserélni a saját elérési utadra.
Aztán a head-részbe belerakod a példakódot így:
<script>
$(document).ready(function () {
$("#youtube-player-container").tubeplayer({
width: 600, // the width of the player
height: 450, // the height of the player
allowFullScreen: "true", // true by default, allow user to go full screen
initialVideo: "DkoeNLuMbcI", // the video that is loaded into the player
preferredQuality: "default", // preferred quality: default, small, medium, large, hd720
onPlay: function (id) {}, // after the play method is called
onPause: function () {}, // after the pause method is called
onStop: function () {}, // after the player is stopped
onSeek: function (time) {}, // after the video has been seeked to a defined point
onMute: function () {}, // after the player is muted
onUnMute: function () {} // after the player is unmuted
});
$.tubeplayer.defaults.afterReady = function($player){ $("#youtube-player-container").tubeplayer("play"); };
});
</script>itt a DkoeNLuMbcI részt le kell cserélned a saját videód azonosítójára (ennél a videónál a cím így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=DkoeNLuMbcI, itt ebből tehát a v értéke). Mivel szerepel benne a
$("#youtube-player-container").tubeplayer("play")
sor is, ezért elvileg egyből le kell játszania a videót az oldal betöltődése után.=============
Na, de időközben inkább készítettem neked egy online demót, ahol egyből láthatod a kódot is.
>>> http://jsbin.com/irebiw/1/edit
Ha valahol elakadtál, kérdezz nyugodtan.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3382 üzenetére
Tesztelted is a TubePlayert a saját oldaladon, a saját videódnál, vagy csak tippeltél?
Én nem vágom, mert nem próbálgattam még a nézettségi adatokat, ilyen YouTube-látogatottsággal még sosem kellett szórakoznom, főleg nem trükközgetéssel, a TubePlayer oldalán belinkelt videóra meg hiába frissítgetek, most nem változik ettől a látogatószám. Ezért feltételeztem, hogy cookie-tól függ.
Ennyi infó birtokában nehéz bármit mondani, mivel a Te oldaladon sem látom a plugint, így kipróbálni sem tudom. Azt láttam, hogy ha a videódra kattintgatok, nálad változik a látogatószám, ellentében az előbb belinkelt videóval. Szóval ezt nem vágom.
Azt a cikket, aminek utánanéztél, belinkelhetnéd. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3373 üzenetére
Igazából mi a cél? Videó automatikus lejátszása?
Mert akkor használhatnád a YouTube JavaScript Player API-t:
https://developers.google.com/youtube/js_api_reference
vagy egy erre épülő jQuery plugint:
http://www.tikku.com/jquery-youtube-tubeplayer-plugin#tubeplayer_tutorial_2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- VR topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest