- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
válasz
Sk8erPeter #3381 üzenetére
Nézd meg az általam küldött oldalt, és kattintgass rajta... meg fogod látni, hogy ahányszor csak rákattintasz mindig fogja számolni a kattintásodat! Természetesen ha az indítasok/lejátszások között mindig nyomsz előbb egy oldalfrissítést is! Valahol még azt is olvastam erről, hogy egy gépről egy videóra max. 300 megtekintést számol a youtube! Szóval kellene számolnia, de sajnos a tubeplayer nem számol. Viszont az én módszeremnél igen - akár egy IP-ről többször is - igaz hogy csak akkor ha ténylegesen kattintás történik a videón! Mármint hogyha kattintással elindítja valaki a videót, azt fogja nézettségnek számolni...
És még egy apró megjegyzés: állítólag a youtube csak a saját oldalán megnyitott videó lejátszásokat számolja most már a nézettségi adatoknál. (ha a 'native' jelző ezt jelenti, mert angolul volt a cikkben ahol olvastam, mivel utánanéztem ennek is?!) Ha ez igaz, akkor ezt a dolgot nekem már sikerült valahogy egy "kis trükkel" kijátszani, de a videó kattintással történő elindítása kell hozzá, amit még nem tudom hogy hogyan oldjak meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged