- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
megalover #3382 üzenetére
Tesztelted is a TubePlayert a saját oldaladon, a saját videódnál, vagy csak tippeltél?
Én nem vágom, mert nem próbálgattam még a nézettségi adatokat, ilyen YouTube-látogatottsággal még sosem kellett szórakoznom, főleg nem trükközgetéssel, a TubePlayer oldalán belinkelt videóra meg hiába frissítgetek, most nem változik ettől a látogatószám. Ezért feltételeztem, hogy cookie-tól függ.
Ennyi infó birtokában nehéz bármit mondani, mivel a Te oldaladon sem látom a plugint, így kipróbálni sem tudom. Azt láttam, hogy ha a videódra kattintgatok, nálad változik a látogatószám, ellentében az előbb belinkelt videóval. Szóval ezt nem vágom.
Azt a cikket, aminek utánanéztél, belinkelhetnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest