- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Ha magától elindulna, akkor kénytelen lenne megnézni, még ha csak részben is. Azért nem kell mindig rosszra gondolni, és ez azért még mindig jobb/legálisabb módja a reklámozásnak, minthogyha egy felugró ablakban rögtön megnyittatnám vele a reklámozni kívánt honlapomat/termékemet....
-
martonx
veterán
Te is tudod, ő is tudja miért.
Az első perctől kezdve tudni lehetett, hogy itt nem a barátságosabb felhasználói élményről szól a kérdés, hanem hogy lehetne pénzre váltani a nem valós kattintásokat. Még ha ez egy némileg elegánsabb (és jóval egyszerűbb) módja is lett volna a csalásnak egy kattintó bot hálózat beüzemelésénél. -
megalover
tag
Itt arról volt csupán szó, hogy látogatókat tudok irányítani egy adott weboldalra amely beágyazva tartalmaz youtube videót is. Mindössze azt szerettem volna elérni, hogy aki megnézi az oldalamat, az egyúttal a beágyazott videó nézettségét is növelje. De mint az imént kiderült ez sajna nem megoldható, mert ahhoz az illetőnek a videón is kattintania kéne még egyet! Mivel a youtube számlálója csak azt számolja a megtekintéseknél...
-
Sk8erPeter
nagyúr
"de a dolog gyenge pontja egyébként is a PHP-hívásnál van"
Most ezt nem értettem, milyen PHP-"hívásnál"? Úgy érted, amikor a szerver megkapja a klienstől az adatokat? Csak mert akkor még totálisan irreleváns, hogy PHP, ASP.NET vagy Java-alapú szerver futkorászik a háttérben...
Szóval inkább az a lényeg, hogy a klienstől milyen adatok utaznak a szerver felé.Amúgy ja, valszeg a Flash-es vagy Java appletes módszer jobb lehet talán erre a kifejezetten kattintásorientált feladatra.
"Persze a favágó módszer a másodpercenkénti híváslimit beállítása, de az kicsit sérti a szépérzékem."
Miért, mi a gond azzal, ha valami totál irreális másodpercenkénti kattintásszámra azt mondjuk, hogy az tuti nem felhasználói kattintásmennyiség? -
Sk8erPeter
nagyúr
hát akkor jó...
Ha már nyomatod a Flash-t, gondolom tudod: Flash-es dologba ilyen módon (most a klikkelős játékról van szó) semmiképp nem lehet automatizáltan belenyúlni? Csak mert meglepődnék, ha erre már nem találtak volna ki módszert...
Nekem közöm nincs a Flash-hez (és nem is lesz), úgyhogy fogalmam sincs a válaszról. -
Sk8erPeter
nagyúr
Te nagyon erőlteted mindenhol ezt a Flash-vonalat...
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz?
Java applettel megoldod, hogy számolja a látogatottságot, klikkeljen, amikor a rendes API-n keresztül nem?Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest