Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tesztelted is a TubePlayert a saját oldaladon, a saját videódnál, vagy csak tippeltél?
    Én nem vágom, mert nem próbálgattam még a nézettségi adatokat, ilyen YouTube-látogatottsággal még sosem kellett szórakoznom, főleg nem trükközgetéssel, a TubePlayer oldalán belinkelt videóra meg hiába frissítgetek, most nem változik ettől a látogatószám. Ezért feltételeztem, hogy cookie-tól függ.
    Ennyi infó birtokában nehéz bármit mondani, mivel a Te oldaladon sem látom a plugint, így kipróbálni sem tudom. Azt láttam, hogy ha a videódra kattintgatok, nálad változik a látogatószám, ellentében az előbb belinkelt videóval. Szóval ezt nem vágom.
    Azt a cikket, aminek utánanéztél, belinkelhetnéd.

Sajnos nem tudtam működésre bírni a tubeplayert, vagy csak túl hülye vagyok a javascriptekhez. Mindenesetre azt láttam, hogy az ottani példában szereplő videónál nem számolja a nézettséget. Ez elég volt hozzá, hogy fel is adjam a dolgot. Ha valaki segítene egy megoldást találni, hogy hogyan lehetene indításra bírni auto-kattintással a videót,, azt nagyon megköszönném. Sajnos én nem vagok webprogramozó, úgyhogy ebbe beletört a bicskám.. :O

Új hozzászólás Aktív témák