Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te nagyon erőlteted mindenhol ezt a Flash-vonalat...
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Java applettel megoldod, hogy számolja a látogatottságot, klikkeljen, amikor a rendes API-n keresztül nem?
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Suzuki topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)