Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te nagyon erőlteted mindenhol ezt a Flash-vonalat...
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Java applettel megoldod, hogy számolja a látogatottságot, klikkeljen, amikor a rendes API-n keresztül nem?
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Netfone
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)