- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Te nagyon erőlteted mindenhol ezt a Flash-vonalat...
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Java applettel megoldod, hogy számolja a látogatottságot, klikkeljen, amikor a rendes API-n keresztül nem?
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De akkor már indokold is meg. Flash-ben hogyan intézed el, hogy számolja a plusz látogatottságot? Próbálkoztál már ilyennel, onnan tudod, vagy csak tippelsz? 
Ezt fejtsd már ki légyszi bővebben, tényleg nagyon érdekelne, készítettem már Java appletet, de nem igazán értem, te mégis mire gondolsz... (Arról nem is beszélve, hogy a Java-futtatós engedélykéréstől az átlagfelhasználó sanszos, hogy összeszarja magát.)