Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Annyira haladtam a témában, hogy valamiért a
keyup-ot nem szereti, viszont akeydown-nal és akeypress-szel nincs baja. (Fórumbejegyzésekben találtam ezt az infót, kipróbáltam, és valóban.)Viszont azért használtam keyup-ot, mert az esemény után figyeltem, hogy változik-e a keresőmező tartalma (nem-e marad üres), és ha karatert ír be a user (tehát nem csak belekattint, és nyom egy shift-et), akkor megjelenik a mező törlése gomb.
var elementMainSearch = document.getElementById("mainSearch");elementMainSearch.addEventListener("keyup", function(event) {var elementMainSearchValue = elementMainSearch.elements[0].value;console.log('elementMainSearchValue: ' + elementMainSearchValue);if (elementMainSearchValue != ""){//törlés gomb megjelenítése}}Így ha beírtam, hogy
q, akkor a konzolba kiírta, hogyelementMainSearchValue: q, és megjelent a törlés gomb.Viszont így, hogy Safarival ez valamiért nem működik, muszáj vagyok keydown-ra vagy keypress-re cserélni a keyup-ot.
Ezekkel viszont az a baj, hogy az eventjük után még nem változik a keresőmező tartalma.
Tehát a fenti kód keydown-nal vagy keypress-szel ezeket az eredményeket adja:q--> elementMainSearchValue:qw--> elementMainSearchValue:qqwe--> elementMainSearchValue:qw
stb.Így ha csak 1 karaktert ír be a user a keresőmezőbe, nem lesz aktív a gomb, mert kell mellé még egy leütés.
Hogyan tudom szerintetek ezt megoldani?
Akár más struktúrával is. (Elindultam a beírt keycode-ok vizsgálatával (Ctrl - 17, Shift - 16, Tab - 9, Enter/Return - 13, Option - 18, Command - 91 stb.), de ott túl sokat kell lekezelni (minden gombot, ami szám vagy betű), az a megoldás nem tetszik.)UPD.:
Azinputevent lesz a jó, úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest