- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözletem!
Ismét kétkedéssel írok, mert valahogy megvan az az érzésem, nem lesz megoldása a talánynak, de azért hátha...
Szóval. Durván ráfüggtem az
array
-ok használatára, mint kliens oldali, nem mentendő adatok tárolására szolgáló eszközre.
Aztán ezek sokan lettekSzeretném némiképpen megkönnyíteni a velük való munkát, valahogyan az alábbiak szerint:
const
alpha = [1, 2, 3, 4, 5, 6],
beta = [7, 8, 9, 0 ,1, 2],
delta = ["mikrofon", "próba"];const allArray = ['alpha', 'beta', 'delta'];
És az elképzelés az volna, hogy egy könnyed lekérdezéssel máris a megfelelő adatoknál talájam magam:
let data = allArray[1][2];
// console: return = 9Azért 9, mert az elmélet alapján data = lesz allArray első értékén lévő (beta) második (9) értékével.
Tudom, ez a valóságban nem működik, mert ha így próbálom meg:
let data = allArray[1];
let anotherData = data[2];...akkor az eredmény bizony "t" lesz, mert a "data" szó második helyi értékén a "t" betű áll.
Röveden és tömören: Amit itt leírtam, az egy vágyálom, és ebben a formában nem működik. Viszont érdekelne, hogy van-e esetleg egy olyan út, ahol az itt prezentált végcél megtalálható?
Előre is köszönöm az eszmecseréket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest