- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
hiperFizikus #9425 üzenetére
Felesleges volt a VirtualBox szgépen futtatnod, de legáláb láthattad, hogy nem egy
vírusrólvan szó, ami az egyik szgépről terjed a másikra . Ez csak egy élősködő, ami csak 1 db szgépen fut, kiegészítve a szgéped programnyelvét olyanná, hogy - mivel egyre jobban bele szeretsz majd, ezért egyre gyakrabban fogod használni, - annyira, hogy a kódod fele Csitri-kóddá válik a kettőtök titkos kapcsolata által !
Írod, hogy "Nincs kedvem a kódot bogarászni..." . De ez csak 3x 4 db oldalnyi kód, és épen ha szemmel nézed át, akkor láthatod, hogy :
1. nem ártalmas kód
2. nem átláthatatlan kód
, ezért felraktam úgy a portálocskámra, hogy nem futhason, ill. csak szövegként létezzen, ezért 1 db kattintással, megleshetitek ezt a 3x 4 db kódoldalt ! - és nézétek is meg .Cs a,priori.js|htm.txt
Cs priori.js|html.txt
Cs gate.js|html.txt
Én meg majd addig is töröm majd a fejem, példaprogramokon, hogy érzékeltessem ennek a pici kódnak a nagyszerűségét !!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest