- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Most pontosan így működik, és a Google semmit sem lát a JS által kliens oldalon generált tartalomból.
(A search console-ban látom, hogy néha betölti a szükséges JS-t, olyankor van indexelt tartalom is, de aztán "vált", és mondjuk másnaptól már kihagyja a fájlt, így csak egy üres statikus váz van.)
Vannak saját cikkeik is, hogy az indexelő botok már látják a JS által generált tartalmat is, hogy a dinamikusan épülő weblapokat is indexelni tudják - sajnos azonban ez nem tökéletes / vagy nálam van valami baja (amit amúgy látok is - úgy gondolja, hogy az az 1 szál JS fájl neki nem kell és kész, és így bukta az egész oldalépítés).
Ezért akartam szerver oldali összerakásra váltani, viszont mivel az oldal ettől még görgetés után dinamikusan épül fel (infinite scroll), eléggé zsákutcába kerültem. Már a projekt kukázásán és újrakezdésén gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest