- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin #8660 üzenetére
Ugy lehet felkesziteni hogy nem irsz egy sor JS kodot sem
Azt nem különösebben nagy ügy elintézni, hogy legyen nagyon kevés számú legfelső szintű div, azokon alapból display: none, és az js-ből legyen átállítva block / inline vagy akármire. Ha js nem fut, nem fog látszani semmi, csak egy üzenet, hogy kedves felhasználó, leszel szíves engedélyezni a js-t.
De különben csatlakoznék azokhoz, akik tojnak rá. Aki letiltja a js-t, csak ignore, és nem foglalkozni vele, mi lesz az oldallal. Aki egy hulladék vacakot akar böngészőnek hívni, had büfögjön, amit csak akar, de ha az oldalt is akarja, lesz szíves letölteni egy böngészőt - chrome.
Én például bele írtam a user guide-ba, hogy figyi felhasználó, nincs itt semmi ördöngösség, de ha valami mégsem megy, légyszi töltsd le ezt a böngészőt, és oda adtam egy chrome linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest