- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Illetve azt sem vártam el senkitől sem itt, sem máshol, hogy hűde sürgösen helyettem rakjon össze egész weboldalakat, így ezt az atomerőműves példát sem tudom behelyettesíteni az én esetemre.
Nekem bőven az is elég ha támpontot ad valaki egy egy problémára, (ahogy például te is tetted a fenti DOM Content Loadedes példával, ami sajnos nem hozott eredményt ugyan, illetve már a kérdés feltevése előtt is próbálkoztam vele, mégis hasznos megközelítése a segítségnyújtásnak). Nem várom el senkitől hogy helyettem dolgozzon,helyettem írja meg a kódot. Szóval úgy gondolom rosszul látod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Borderlands 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs