- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Illetve azt sem vártam el senkitől sem itt, sem máshol, hogy hűde sürgösen helyettem rakjon össze egész weboldalakat, így ezt az atomerőműves példát sem tudom behelyettesíteni az én esetemre.
Nekem bőven az is elég ha támpontot ad valaki egy egy problémára, (ahogy például te is tetted a fenti DOM Content Loadedes példával, ami sajnos nem hozott eredményt ugyan, illetve már a kérdés feltevése előtt is próbálkoztam vele, mégis hasznos megközelítése a segítségnyújtásnak). Nem várom el senkitől hogy helyettem dolgozzon,helyettem írja meg a kódot. Szóval úgy gondolom rosszul látod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest