- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7873 üzenetére
Például a nagy kék felugró boilerplate bar miatt (Talán csak a GDPR felugrók az idegesítőbbek nála), a becsukhatatlan menük miatt (Egy kódokkal foglalkozó oldalon ilyen?) stb... Volt egyszer olyan nyűgje is hogy teljesen kifagyasztotta a gépet mikor a forkra kattintottam egy kódnál (De legalább ez már jó). Mobileszközön egy az egyben használhatatlan.
A codepent viszont jobban szeretem, de igazából a böngésző ablakot preferálom. Kódot mutogatni viszont végül is mindegy, hogy melyiket használja az ember."A kódod egyébként borzalmas"
Pontosan mi az ami borzalom rajta? Formailag oké, ezt most csak így összedobtam, de van esetleg más borzalom is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest