Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Mint írtam nemrég, most ismerkedem a JS-el. Egy tutorialban látható kis játékot szerettem volna továbbvinni, de elakadtam. Eredetileg három kör, kattra eltűnik. Most van 6 kör, pirosra és sárgára kattintva azok eltűnnek, a kékre alertet dob böngésző. Kis segítséggel összeraktam eddig, viszont most megy az alert része. A kód így nézne ki:
let redAndYellowElements = document.getElementsByClassName("red-and-yellow");for (let i = 0; i < redAndYellowElements.length; i++) {redAndYellowElements[i].onclick = () => {
redAndYellowElements[i].style.display = "none";}}let blueElements = document.getElementsByClassName("blue");for (let i = 0; i < blueElements.length; i++) {blueElements.onclick = () => {alert("Nono!");}}
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest