Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok ismét!
Módosítottam a játékom kódján egy kicsit, hogy - elvileg - minden számítógépen azonos sebességgel fusson, bár ezt még most nem tudom leellenőrizni, mivel pillanatnyilag nem vagyok ama "gyorsabb de a játékot lassabban futtató" gép közelében.
Ezért közzétenném itt a kódom ezt végző részét, hogy megnézhessétek és meg tudjátok mondani, hogy jó-e , ahogy csináltam.
Szóval szerintetek jó ez így? Az én gépemen simán fut. Akkor elvileg minden képfrissítési frekvencián jól működne?let jateksebessege = 100;function jatekciklus() {setTimeout(function() {requestAnimationFrame(jatekciklus);//a játékom fő kódja a rajzolással, stb.}, 1000 / jateksebessege);};requestAnimationFrame(jatekciklus);Egyébként innen puskáztam ki:https://www.kirupa.com/html5/animating_with_requestAnimationFrame.htmés annyit kellett átalakítanom rajta, hogy fentebb az utolsó sorba is be kellett szúrnom a requestAnimationFrame()-et, mert különben csak nagy fehérséget mutatott valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest