- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Bekérdezek ide, hátha valaki találkozott hasonlóval
Angular 9
Reactive formot használok, meg materialt
Használok egy pár beépített validátort, meg egy sajátot a jelszóra
A gond ott van, hogy minden hibát egyszer ír ki, tehát először csak a required-re lő, aztán ha van benne valami, akkor kiírja, hogy rövid a jelszó stb, de ha használom a saját validátoromat , ami azt nézi, hogy van e benne nagybetű, akkor kiírja a hibát akkor is, amikor üres a beviteli mező, és akkor 2 hibát ír ki a required-re, meg a saját validációmra
Ezt nem tudom, hogyan kellene megoldani, azt próbáltam már, hogy a custom validatorba megvizsgálom, hogy van e benne hiba, és a hibák között nincs az, amire éppen létrahoztam a custom validatort, de ígyis ugyan ezt csinálta
Legrosszabb esetben használok pattern-t, de azért szebb lenne emígy megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest