Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Estét!
Egy kis problémába ütköztem js tanulása közben.
Egy kis ideje töröm már a fejem az alábbi kódon:var count = 0;var keep = setInterval (function writedate() {var now = new Date();document.getElementById("timer").innerHTML = now;if (count > 5) {clearInterval(keep);} else {count++;}}, 1000);Lényegében csak egy dátum ami minden mp-ben frissíti magát, majd 5 másodperc után megáll magától. A problémám az lenne, hogy a "count" nevű var-t semmiképp nem tudom belerakni úgy a funkción belülre, hogy az működjön is.
Van rá lehetőségem hogy az ilyen kódokat, egy blokkszerű lezárt funkcióba tároljam, azaz, hogy ne legyen globális változóm mint itt?
Sokat kell még tanulnom, de jelenleg ez az egyik legnagyobb kérdésem amin egész nap törtem a fejemet.
Előre is köszi ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő