- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
De ember, engedd már el a typescriptet. Bármit írhatsz typescriptben, az nem az angular kiváltsága
Például még sose láttam vanilla js-es react projektet (bár ez is az én szűk látókörűségemet jelentheti).
És igen, pont a typescript is egy nehezítő tényező az angularral és a belépési küszöbbel kapcsolatban. Nem elég, hogy egy új keretrendszert kell DI-ostól, meg mindenestől megtanulnia szerencsétlen kezdőnek, de még pár typescript tutorialon is át kell rágnia magát.Többieknek: Azt nem értitek meg (vagy én nem voltam egyértelmű), hogy én végig kezdő, illetve kis projekt szemszögből mondtam, hogy az angular szar. Nyilván pár hét alatt bármibe bele lehet tanulni, ha nem tök hülye valaki. Ami az óriási nagy különbség, hogy egy vuejs esetében, némi vanillajs tapasztalattal mondjuk 1 nap alatt már el lehet kezdeni pöntyögni, 3 nap múlva már egészen nyugisan, magabiztosan lehet fejleszteni, másfél hét múlva meg kb. mindent tudsz róla. React-tal is hasonló a helyzet, valamivel rosszabb, mivel önmagában a react egy faék, nagyon gyorsan ott találod magad, hogy kell mellé valami store mondjuk redux, plusz sokkal több mindent magadnak kell leprogramozni és máris szopóágra kerültél vuejs-el szemben.
Ehhez képest angularnál mire azt megérted, hogy DI-al mit hogy, meg átrágod magad pár typescript tutorialon, és a végén csinálnod kell egy ügyesebb formot, amin jó pár dolog összefügg egymással, de végeredményben mondjuk 1 emberhónap alatt össze lehet hozni az egészet, akkor angularral az emberhónap felét azzal pöcsölted el, hogy beüzemelted az alap appot, és kezded sejteni, hogy a komponenseid, mit hol hogy csinálnak, meg megtanultad az angulart + typescriptet, mindent jó helyre injektáltál, és még a css-ed is fordul stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenMediaVault
- Gyúrósok ide!
- League of Legends
- SONY LCD és LED TV-k
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Például még sose láttam vanilla js-es react projektet (bár ez is az én szűk látókörűségemet jelentheti).