Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a hype dolog szerintem szimplán annyi, hogy valamiért szeretünk (én legalábbis biztos) mindig a legmenőbb, legújabb, ha a fészbuk is ezt használja akkor biztos jó módon olyan ezközökhöz nyúlni amire egyáltalán semmi szükségünk.
Az angular komplexitása szerintem egy kifejezetten erős dolog ha 300 senior fejlesztőd van, mert ők fogják tudni igazán értékelni azokat a megoldásokat amelyeket a többi frameworkhöz képest nyújt.
React már egy fokkal emészthetőbb az átlag JS fejlesztőnek, legalább érted mit írsz amint megtanulod a framework sajátságait meg a jsx-et.
Szerintem csak jól kell ezközt választani az adott feladathoz és nem fogja felütni a fejét ez a probléma, persze ha nem te döntöd el miben írod akkor....
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest