Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, utánanézek
Most viszont elakadtam kicsit
Csináltam egy Form-ot, hogy új felhasználót tudjak elmenteni, de nem tudom hogy célszerű az adatokat átadni a komponensnek, találtam az angular oldalán egy példát, ha minden igaz itt a 2 oldalú adat kötést használja?
Nekem 2 problémám van, egyrészt létre kellene hoznom gondolom egy Student objektumot, aminek a tag változóira használom ezt az adatkötést, és a végén lesz egy feltöltött student objektumom amit aztán át tudok dobni a service komponensnek, hogy elmentse, ez jó megoldás? Csak elég buta dolog, de nem tudom hogyan kellene létrehozni ezt az objektumot, mert mindenre hibát dob kb, bárhogy próbálom
Vagy esetleg van itt is olyan cucc mint HTML-be, hogy 1 tömbbe adja vissza az összes adatot? vagy esetleg teljesen máshogy kellene gondolkodnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Két OnePlus Turbo is várható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest