Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de abszolút sötét vagyok a témában. Nem találtam jobb topicot erre, remélem a végén érthető lesz, miért.
Röviden arról van szó, hogy csinálok egy egyszerű újságot Scribussal, ezt PDF-ként mentem el a végén. Ebből szeretnék csinálni egy flipbook (flyer?) szerű online újságot, olyat mint ami pl. a LDILnek is van. Rengeteg online oldal van erre, letölthető program is, de ezeket regisztrálás vagy fizetős létük miatt egyelőre szeretném elkerülni. Viszont az egyik oldalon találtam egy megfelelő megoldást, viszont itt jön a sötétségem, azaz hogy mit kell ezzel tennem? Ha jól gondolom telepíteni kellene valamilyen környezetet? Vagy valamilyen fordító kellene hozzá? Valamelyikőtök el tudná magyarázni szájbarágósan, hogy milyen lépések szükségesek nekem? Nekem csak annyi a lényeg, hogy a saját weboldalon meg tudjam osztani az elkészült újságot.
Ha nem erre kell keresgélnem akkor bocsánat.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Sorozatok
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- DUNE médialejátszók topicja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Raspberry Pi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest