- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
DarkByte #5670 üzenetére
Itt a feladatleírás, lehet én értelmezek rosszul, de nekem ebből az jön le, hogy százalékosan kell megvalósítani azt amit akar.
Label ID-t tényleg megcseréltem, fáradt voltám már, valszeg azért nem szúrtam ki a dolgot.
(#5669) martonx: Erre most milyen választ vársz? Attól, hogy JS-hez még hülye vagyok attól még statikus oldalakat képes lehetek csinálni nem? Főleg, hogy kb mindennek le van írva, hogy mit hogyan. Plussz azért tanulom, hogy a későbbiekben tudjam. De amúgy érdekes, mert választ nem nagyon adtál a kérdésre.
u.i.: Módosítottam a kódot, így már nem közvetlen %-ban adom meg a méretet, hanem az eredeti méretet szorozgatom meg a tekergető által generált értékekkel, így jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest