- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
DarkByte #5670 üzenetére
Itt a feladatleírás, lehet én értelmezek rosszul, de nekem ebből az jön le, hogy százalékosan kell megvalósítani azt amit akar.
Label ID-t tényleg megcseréltem, fáradt voltám már, valszeg azért nem szúrtam ki a dolgot.
(#5669) martonx: Erre most milyen választ vársz? Attól, hogy JS-hez még hülye vagyok attól még statikus oldalakat képes lehetek csinálni nem? Főleg, hogy kb mindennek le van írva, hogy mit hogyan. Plussz azért tanulom, hogy a későbbiekben tudjam. De amúgy érdekes, mert választ nem nagyon adtál a kérdésre.
u.i.: Módosítottam a kódot, így már nem közvetlen %-ban adom meg a méretet, hanem az eredeti méretet szorozgatom meg a tekergető által generált értékekkel, így jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest