Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb
    veterán

Mivel HTML kódhoz csak ritkán nyúlok így lehet nem írom pontosan, de

1) az img tagnél a magasságot tudtommal csak pixelben lehet megadni, nem százalékban. A magasság csúszka ezért nem csinál semmit
    2) szerintem ha csak egyik tengely mentén van megadva a méret akkor az img alapesetben aránytartóan jeleníti meg a képet
    3) mert a label p-k id-it összecserélted
    4) ezt nem értem, nálam már 1 tizedes jegyig írja ki hogy mit választasz. Gondolom közben módosítottad a kódot

Itt a feladatleírás, lehet én értelmezek rosszul, de nekem ebből az jön le, hogy százalékosan kell megvalósítani azt amit akar.

Label ID-t tényleg megcseréltem, fáradt voltám már, valszeg azért nem szúrtam ki a dolgot. :R

(#5669) martonx: Erre most milyen választ vársz? Attól, hogy JS-hez még hülye vagyok attól még statikus oldalakat képes lehetek csinálni nem? Főleg, hogy kb mindennek le van írva, hogy mit hogyan. Plussz azért tanulom, hogy a későbbiekben tudjam. De amúgy érdekes, mert választ nem nagyon adtál a kérdésre.

u.i.: Módosítottam a kódot, így már nem közvetlen %-ban adom meg a méretet, hanem az eredeti méretet szorozgatom meg a tekergető által generált értékekkel, így jónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák