Új hozzászólás Aktív témák

• Speeedfire

félisten

válasz martonx #4442 üzenetére

Egyrészt nem értelek mit szeretnél, mi a problémád?
    A 2.-dik példa bővítése a kérdés több fájlból. Van egy fő fájl, amihez behúzom a modulokat, ezt a részét nem tudom, hogy lehet megoldni.

Nem lehetne valahogy az alapoktól kezdve, mi lenne ez a program, mi a szerepe a ko-nak benne, kb. hogyan strukturálnád a ko-t, leírnod, hogy mit is szeretnél?
    A program egy dummy program lenne, hogy hogyan épül fel egy "nagyobb" single page app, sajnos ilyen tutoriálok nem nagyon vannak neten. Codeschool oldalon kipörgettem 4 js tanfolyamot is, de csak kis példák vannak benne.
    A ko úgy kapcsolódik ide, hogy az oldal teljesen dinamikus lenne, ha valamire kattintok, módosítok, akkor az oldal többi része is módosuljon.
    Jelenleg volt/van egy kisebb projektem, ahol jquery-vel több 100 sor az on(), trigger() függvény, ezeket pedig egy ko-val egyszerűbb lenne felépíteni.

A ko struktúra nagyjából úgy lenne, hogy lennének a modeljeim, amiben leírom, hogy milyen attributumok vannak az adott modelben, validációk, összetett attributumok.
    Illetve lennének mellette a viewModel-ek, amik a megjelenítést befolyásolják. Itt lennének a fenti példából kiindulva egy fő store modell, ami lényében az index action lenne. Ezt látja ha belép az oldalra és nem csinál semmit sem. Ezen kívül lenne mondjuk egy kosár, meg details megjelenítés is. A details alatt mondjuk hozzászólások.

Másrészt kizártnak tartom, hogy e témában bármi is legyen a problémád, ahhoz prototype-ot kellene használnod.
    Én úgy tudom, hogy "funkció alapú osztályt", csak prototype-al tudom bővíteni, de lehet én tudom rosszul.

Bocs a sok kérdés miatt, de teljesen homály számomra ez a rész. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés