Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A node js-el jon egy js interpreter amivel a js fleodat tudod clin keresztul tesztelni. De a nodejs meg nincs alapbol felteve ezert le kellett irni hogy hogyan tegye fel az ember. A nodejs ebben az ertelemben csak a bongeszobe epitett interpreter alternativaja. Egyebkent tudtommal lehet kerni modositast a modkerben. Ha szerinted valami rossz akkor nyugodtan szedesd ki nem fogok megsertodni, bar szerintem pont ez a nodejs-es resz tok hasznos.
Nekem sokszor nagyon jól jött volna, ha ezt már korábban ismerem, például ha csak ki akarom próbálni élesben, hogy mit csinál a map(), akkor nem csinálok
- egy .js fájlt benne implementálva egy tömböt, meghívva rá a map-et.
- illetve egy html fájlt, amiben hivatkozok a js fájlra,
- majd a html fájlt megnyitom a böngészőbenVagy,
- nem nyitok egy firefoxot, benne egy konzolt
- meg egy scratchpad-etVagy megyek a jsfiddle-re
Hanem nyitok pl egy aptana studio-t, vagy a geditet (mindkettőben van embedded terminal) és sokkal gyorsabban tudom tesztelni a megírt kódomat, mint a fenti esetekben. Én csakis ezért írtam bele az összefoglalóba azt a részt. De mondom, ha tényleg kusza, akkor szedjük ki, vagy fogalmazzuk át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest